Velkommen


Hei, og velkommen til min hjemmeside.
Takk for at du viser interesse angående mitt arbeid
og virke.Jeg er takknemlig for de fine tilbakemeldingene jeg får for cd`n, og også for arbeidet som Langemann i Kaptein Sabeltann, og som Glupe Gløgg i Putti Plutti Pott.

Det er ikke til å komme fra, at Korsika har en spesiell plass i hjertet mitt. Men hvorfor det? 'Il de beautè' kalles den, skjønnhetens øy. Grekerne kalte den'kallistè', den vakreste av de vakre. Det er en øy av kontraster, med lange hvite strender, høye fjell, sjarmerende landsbyer, og den gode maten. Og rundt denne øya, som stiger ut av havdisen, ligger det azurblå Middelhavet. Men det som slo meg, første gang jeg kom dit, var lukten av Korsika, denne søtlige lukten av krydder og blomstrende maquis. En duft fylt av myrt, anis, lavendel, rosmarin, salvie, og mange flere, vil forfølge deg så lenge du er på øya.

Og så har de musikken da, denne flerstemte, oftest improviserte sangen, som kalles polyphony, og som finnes i flere varianter og synges til forskjellige anledninger.

Rustico, som oftest brukt om gamle hus, bygd av naturstein. Men for meg står det også som et bilde på slitet, standhaftigheten og viljestyrken til korsikanerne. Derfor Rustico Records.

Vennlig hilsen

audun meling